Izvor: Svet, 20.Jan.2011, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej za rođendan u Skoplju

U okviru regionalne turneje "Dva minuta", pop pevač Sergej Ćetković održaće 8. marta solistički koncert u hali 5 Skopskog sajma, gde će sa makedonskom publikom proslaviti i svoj 35. rođendan. S obzirom na to da je veliki miljenik pripadnica lepšeg pola, Ćetković svake godine peva za 8. mart, a ovoga puta je odlučio da Dan žena i rođendan proslavi sa makedonskom publikom za koju kaže da je izuzetna. Crnogorski pevač će 22.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sergej Ćetković peva ženama za 8. mart

Izvor: Svet plus, 21.Jan.2011, 19:18

Pevač Sergej Ćetković nastavlja svoju regionalnu turneju pod nazivom "Dva minuta ". Tako će ovaj veoma popularni crnogorski pevač 8. marta proslaviti svoj 35. rođendan sa makedonskom publikom u hali 5 Skopskog sajma.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.