Sergej Ćetković  usvaja dete

Izvor: S media, 26.Feb.2010, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Ćetković usvaja dete

Pevač Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina planiraju da usvoje dete iz Doma za nezbrinutu decu „Mladost“ u Bijeloj!

Njih dvoje su se na ovaj korak odlučili nakon 12 godina borbe za potomstvo i sada su na listi čekanja u rodnoj Crnoj Gori.

- Predali su zahtev pre nekoliko meseci, ali neće moći da biraju da li će to biti dečak ili devojčica. Njima i nije preterano bitno kog će pola biti dete, već samo žele da unesu dodatnu radost u svoj dom - tvrdi dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << upućen izvor Kurira.

Kada smo pokušali da stupimo u kontakt s popularnim pevačem i od njega saznamo više detalja, na poziv nam je odgovorila njegova supruga.

- Još nemamo komentar na to - bilo je sve što nam je rekla Kristina, nakon što je saslušala o čemu pišemo. Time je, van svake sumnje, indirektno potvrdila našu priču.

Njihov brak je svih ovih godina bio izuzetno stabilan, ispunjen razumevanjem i slogom, uprkos tome što nisu uspevali da prošire porodicu. Zato su sad odlučili da urade ono što čine mnoge svetske zvezde - da usvoje dete. Sergej je godinama unazad izbegavao pitanja koja zadiru u privatnost, govoreći da ne postoji ništa zarad čega bi prodao mir u svojoj kući. Verujemo da će uskoro taj mir narušiti „mali nemir“, koji supružnici s nestrpljenjem iščekuju. Pa, da se zalije! Izvor: kuririnfo

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.