Sergej Ćetković se vraća na muzičku scenu novim singlom “Zar je kraj”!

Izvor: Svet, 16.Okt.2014, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Ćetković se vraća na muzičku scenu novim singlom “Zar je kraj”!

Nakon šest godina, Sergej Ćetković će ponovo zapevati pred beogradskom publikom, a osim priprema za koncert, vredno radi na novim pesmama.
Prethodnih dana sam bio u Švedskoj gde smo snimali kadrove za singl koji će izaći sledeće godine u januaru, a pred koncert u Sava centru ću izdati još jednu pesmu koja je, po meni, mnogo emotivnija i više mi ide u susret koncertima u Beogradu i Novom Sadu“.
Za pesmu “Zar je kraj” Sergej je kadrove snimao kraj obale >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Dunava u srpskoj prestonici.
Ovih dana radna atmosfera, na setu već teku pripreme, sve mora da se dovede do perfekcije i onda možemo da počnemo sa snimanjem“, rekao je Sergej.
Prvog novembra tačno u ponoć pesma i spot će biti predstavljeni publici, a zašto se za to odlučio Ćetković je otkrio ekipi emisije “Premijera”:
Ideja je da krenemo od nule. Posle šest godina ponovo koncert u Sava centru, priprema publike za nešto novo jer ipak nismo dve godine ništa radili“.
Kao što smo mogli i da očekujemo od ovog pevača, pesma je emotivna, intimna i većina publike se pronaći u njoj.
Autor: Bobana Živanović, Life Content
Foto: PrintScreen

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.