Sergej Ćetković ne isključuje mogućnost usvajanja i trećeg deteta

Izvor: Svet, 24.Maj.2016, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Ćetković ne isključuje mogućnost usvajanja i trećeg deteta

Sergej Ćetković podržava akciju usvajanja dece pod parolom da svako dete treba porodicu. On je samo jedan od primera kako lični osećaj pobeđuje zadrta razmišljanja.
“Kroz moj neki lični primer vide da potraže sreću na taj način i da se nekako skolne svih predrasuda koje mentalitet i sredina na neki način nalažu. Mislim da je sreća i odrastanje jednog deteta u jednom pravom porodičnom okuženju bitinje od toga šta će neko da kaže ili pomisli”, ispričao je Sergej u emisiji Ekskluziv.
Pevač ne isključuje mnogućnost o usvajanju trećeg deteta.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SERGEJ CETKOVIC O PREDRASUDAMA O USVAJANJU Sreca deteta je bitnija od toga sta ce neko da kaze

Izvor: medio.rs, 24.Maj.2016

Sergej Ćetković podržava akciju usvajanja dece pod parolom da svako dete treba porodicu. On je samo jedan od primera kako lični osećaj pobeđuje zadrta razmišljanja..."Kroz moj neki lični primer vide da potraže sreću na taj način i da se nekako skolne svih predrasuda koje mentalitet i sredina...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.