Sergej Ćetković: Sam sebi sam najveći kritičar

Izvor: Scandal.rs, 14.Apr.2015, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Ćetković: Sam sebi sam najveći kritičar

Odmeren, nenametljiv, pevač istančanog senzibiliteta, koga naročito voli ženska populacija, Sergej Ćetković ne puni stupce tabloida jer vodi miran porodični život, a u javnosti se oglašava samo kada za to ima povod. Šarmantni Crnogorac, koji je sebi najveći kritičar, karijeru dugu petnaest godina gradio je strpljivo i postupno, prateći unutrašnji glas, a rezultat toga su predivne mahom ljubavne kompozicije. Uz podršku i razumevanje supruge Kristine polako, a sigurno dosegao >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je muzičke visine, a njihov odnos upotpunile su kćerke Lola i Mila, koje su im dale potpuno novi smisao života.

Rođeni Podgoričanin sa beogradskom adresom u intervjuu za magazin “Hello!” govori o izazovima roditeljstva, neizmernoj sreći, koju su mu donela deca koju vaspitava po uzoru na svoje roditelje, i muzici kao večitoj inspiraciji kroz koju izražava svoja najtananija osećanja.

S obzirom na to da vašu publiku uglavnom čine žene, koje vam prilaze na nastupima, pojavi li se ponekad doza ljubomore kod vaše supruge?

“Ne, sve te dečje bolesti smo davno preboleli s obzirom na to da smo petnaest godina u braku. Imamo veliko poverenje jedno u drugo, međusobno se poštujemo i pružamo jedno drugom mnogo ljubavi. Smatram da je to ključno za uspešan i dugovečan odnos, kako ljubavni, tako i prijateljski. Ako nema svih tih faktora, onda to nije to.”

Ko vam je najveći kritičar i da li imate običaj da Kristina pre svih presluša vaše pesme?

“Sam sebi sam najveći kritičar. Vrlo sam samokritičan, pogotovo u poslu. Mislim da je reč o profesionalnoj deformaciji, uvek se trudim da sam sebi tražim neke greške, a desi se da prođe petnaest godina i da shvatim da ih nema. Nekada sam bio previše strog prema sebi. Kristina ima priliku da prva čuje moje pesme i njeno mišljenje mi je izuzetno važno.”

Kompletan intervju pročitajte OVDE.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Sergej Ćetković: Sam sebi sam najveći kritičar

Izvor: Svet, 14.Apr.2015

Odmeren, nenametljiv, pevač istančanog senzibiliteta, koga naročito voli ženska populacija, Sergej Ćetković ne puni stupce tabloida jer vodi miran porodični život, a u javnosti se oglašava samo kada za to ima povod. Šarmantni Crnogorac, koji je sebi najveći kritičar, karijeru dugu petnaest...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.