Sem Smit: Neću pevati za Džejms Bonda!

Izvor: Scandal.rs, 04.Jul.2015, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sem Smit: Neću pevati za Džejms Bonda!

Pevač Sem Smit demantovao je glasine da će pevati singl za novi film o čuvenom tajnom agentu 007, Džejms Bondu pod nazivom “Spectre”, prenosi BBC.

Ljudi izgleda misle da ću to uraditi, a ja ne znam šta se dešava i zaista sam ozbiljan kada to kažem. Mislim da bih do sada znao da ću to uraditi” rekao je dobitnik Brit i Gremi nagrada za Capital FM.

Smit je dodao da je čuo da će pesmu za “Spectre” uraditi Eli Gulding.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
Međutim, Gledis Najt, koja je pevala pesmu za “Licence to Kill” 1989. rekla je da bi njen izbor za novu pesmu Bondovu pesmu bio upravo Sem Smit.

Sem ima nešto u svom glasu, on zvuči kao da peva više od pesme“, rekla je ona BBC-u.

Ukoliko Smit bude pevao tu pesmu, mogao bi “razbiti lošu sreću” pevačima iz Velike Britanije pošto nijedan od singlova iz te zemlje za čuvenu franšizu nikada nije stigao na mesto broj jedan.

Pesma iz ostvarenja “Skyfall” koju peva Adel i za “A View to a Kill” koju izvodi grupa Duran Duran su najuspešnije pesme iz filmova o Džejms Bondu od strane izvođača iz Velike Britanije, a obe su zauzele druga mesta na svetskim listama.

Novi film o Džejms Bondu “Spectre” u kojem agenta 007 tumači Danijel Krejg treba da se pojavi u bioskopima 6. novembra.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.