Selmi kriv Ognjen Amidžić? Pevačica sumnja da joj voditelj namešta skandal, on se ODMAH OGLASIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 11:19

Selmi kriv Ognjen Amidžić? Pevačica sumnja da joj voditelj namešta skandal, on se ODMAH OGLASIO

Poslednjih nedelja domaća javnost je na nogama zbog toga što je Selma Bajrami na jednom veselju pokazala dvoglavog orla. Nakon što je dospela u žižu dešavanja, Bajramijeva je nekoliko puta pokušavala da se opravda, a sada je otkrila da sumnja da joj se sve "namešta" na šta je Amidžić odmah odreagovao.

Voditelj Ognjen Amidžić se oglasio i prokomentarisao reči pevačice Selme Bajrami koja je indirektno iznela sumnju da joj je skandal namestio upravo Amidžić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Selma je nedavno na jednom veselju pevajući pesme na albanskom pokazala dvoglavog orla, što je izazvalo gnev kod srpske javnosti, a kada je videla reakciju našeg naroda, te da je moguće da joj se zabrani ulazak u našu zemlju, Bajrami je pokušavala da se opravda...

- Prisutna sam u medijima, gostovala sam u najgledanijim emisijama, pretpostavljam da sam nekome zasmetala. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu da to uradim kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvredili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje - rekla je ona.

Budući da je Selma nedavno gostovala u Ognjenovoj emisiji "Amidži šou" gde se pobunila zbog pitanja koje je postavljeno Eri Ojdaniću, voditelj se sada oglasio povodom njenih sumnji koje je iznela javno.

- Moj odgovor je da ne bih davao na važnosti nečemu što samo po sebi nije važno. Što se mene tiče, njoj se daje važnost koja ne postoji, realno - zaključio je Ognjen, a na pitanje kako komentariše njihov konflikt zbog kojeg ga je Bajramijeva osumnjičila da je on "ocrnjuje u medijima" rekao je:

- Isključio sam se iz te priče, to je toliko nebitna stvar, potpuno nevažno - zaključio je Amidžić.

Podsetimo, Selma je prilikom gostovanja u njegovoj emisiji reagovala kada je Ognjen pitao Eru sa koliko je žena spavao:

- Jako važna informacija s koliko njih je spavao.

Voditelj je reagovao i pitao Selmu u čemu je problem i "da li je informacija kada pitaju Hulija Iglesijasa s koliko je žena spavao informacija", Selma je nastavila:

- Ovo nije prvi put da mi je neprijatno u emisiji. Ovo gledaju i moji roditelji, hajmo malo poštovanja. Ovo nije takva emisija.

Maja Nikolić se potom umešala i rekla "da ovo jeste zabavna emisija", nakon čega joj je Ognjen objasnio:

- Selma, ovo su moja pitanja, ja se tebi nisam mešao u tekst pesme, je l' tako? Kada ti nešto ne odgovara imaš pravo da kažeš, ali i imaš pravo da ne učestvuješ - poručio je Ognjen tada u emisiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SKANDAL! Selma Bajrami tvrdi da joj je Ognjen Amidžić SMESTIO LINČ, voditelj se oglasio: "Njoj se daje važnost koja ne postoji"

Izvor: Blic, 04.Dec.2023

Bosanska pevačica, Selma Bajrami, šokirala je sve kada je na jednom svom nastupu pokazala dvoglavog orla, nakon čega se podigla bura u javnosti. Ona je iznela sumnju da joj je skandal namestio voditelj emisije u kojoj je gostovala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.