Izvor: Scandal.rs, 08.Dec.2017, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selma se vraća, snimila i novi spot

Selma Bajrami juče je u Beogradu snimila novi spot za svoj novi singl. Evo pogledajte kako je izgledala seksi Selma na snimanju spota za novu pesmu koja se zove “Incidentno”. Selma se sa tugom seća Vegasa zbog OVOGA scandal!Ivan Vučićević, Instagram The post Selma se vraća, snimila i novi spot appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ovako se Dragana Katić pripremila za Evropu

Izvor: Scandal.rs, 08.Dec.2017

Nakon jučerašnje pobede “Crvene zvezde” Dragana Katić je rešila da se opremi za Evropu i to tako što joj je drug poklonio majicu. Pogledajte sa kojom majicom ona kreće u EU. Pogledajte ko Draganu Katić bukvalno vuče za nos scandal!Ivan Vučićević, Instagram The post Ovako se Dragana Katić...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.