Selma Hajek priželjkuje ozbiljne uloge: Dosadili su mi seksi likovi!

Izvor: Svet plus, 16.Mar.2017, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selma Hajek priželjkuje ozbiljne uloge: Dosadili su mi seksi likovi!

Proslavljena glumica Selma Hajek svoju titulu seks simbola dobila je zahvaljujući ulogama koje je do sada odigrala, ali kako ističe one su joj dosadile i očekuje nešto ozbiljnije likove.

Selma Hajek ne želi da do kraja života igra uloge seks simbola i priželjkuje neku tešku ulogu. - ''- Možete li da zamislite kako bi bilo dosadno da do kraja života igram seksi uloge? U tom slučaju bih se upucala'' - rekla je nedavno Selma i otkrila kako se najviše raduje danu kada će >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << igrati majku ili baku.

Kako sama kaže, uloge sada bira po tome koliko joj remete porodični život, jer ne želi da se na duže vreme razdvaja od ćerke Valentine i supruga Fransoa-Anri Pinoa. Selma, koja ima 50 godina, kaže da je starost ne brine i da želi da sa suprugom ostari kako i priroda nalaže. - Ne verujem u botoks jer ukoči lice, a morate da ga pomerate - objasnila je glumica, prenosi Pink.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.