Selma Bajrami uživa u Španiji! FOTO

Izvor: Svet plus, 17.Jun.2016, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selma Bajrami uživa u Španiji! FOTO

Pevačica Selma Bajrami pores napornog rada u studiju i koncerata rešila je da uzme mali predah i sa sinom Darisom otputovala je u Španiju u poznato letovalište Palma de Majorku .

Pevačica Selma Bajrami nakon veoma prebukiranog rasporeda koji je imalo u proteklom periodu, odlučila je da malo odmori i napuni baterije za nove obaveze koje je očekuju. Atraktivna pevačica spas je potražila u Španiji, gde uživa u čarima egzotičnog mesta Palma de Majorke: "Odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sam se za ovu destinaciju isključivo radi odmora daleko od očiju javnosti i prijatelja da napunim baterije za nove poslovne poduhvate , predstavila sam publici nov spot za pesmu Zverka i do jeseni planiram da predstavim publici još jedan singl", rekla je kratko Selma za Svet Plus.

Kako stvari stoje pored fotografija koje vam prenosimo možda Selmu zavede neki španski zverka !

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.