Selma Bajrami se sakrila u MIŠIJU RUPU nakon skandala, a sad preduzela radikalne mere kako bi izbegla OSUDU JAVNOSTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2024, 10:22

Selma Bajrami se sakrila u MIŠIJU RUPU nakon skandala, a sad preduzela radikalne mere kako bi izbegla OSUDU JAVNOSTI

Juče je, citirala Ramba Amadeusa, koji je govorio o vremenu u kojem se "pumpa" nacionalizam i insistira na podelama.

Selma Bajrami nakon zabrane ulaska u Srbiju, po nalogu bivšeg direktora BIA Aleksandra Vulina, folkerka nije prestajala da se oglašava.

Pevačica je u jeku skandala poručivala da "crknu dušmani", te na mreže kačila snimak iz Beograda za koji se ne zna kad je nastao, a onda i prozvala Novaka Đokovića zbog provođenja vremena sa pevačicom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Prištine Ritom Orom.

- Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mesečno. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi - podelila je Selma tada na Instagamu njegove reči, a sad se odlučila za drastičan korak.

Selma je rešila da zaključa profil na Instagramu, pa oni koji je ne prate ne mogu da joj pišu, niti da vide njene objave.

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.