Selma Bajrami ljuta na fanove: Neću u isti koš s Macom Diskrecijom!

Izvor: Scandal.rs, 18.Jul.2015, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selma Bajrami ljuta na fanove: Neću u isti koš s Macom Diskrecijom!

Selma Bajrami je pre desetak dana održala svoj prvi nastup u Beogradu, ali se u centru pažnje umesto nje našla bivša učesnica „Parova“ Maca Diskrecija.

Bosanska starleta je u više navrata u rijalitiju izjavila da obožava Selmu i da joj je ona uzor odmalena. Selma je za Macu imala samo reči hvale, ali nakon što je videla da ju je starleta zasenila na njenom nastupu, pevačica je promenila mišljenje.

Naime, Bajramijevu su pogodili komentari publike >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da je bila gotovo nevidljiva pored Diskrecije, koja je stekla veliku popularnost učešćem u rijalitiju. Ona je svoje nezadovoljstvo iskazala statusom na svoj Fejsbuk profilu:

Eh, ovako, dragi moji. Kao što je već poznato, održala sam svoj prvi koncert u Beogradu. Oduševljena sam prijemom publike i organizacijom. Ovo ću sada da kažem, prvi i poslednji put. To je bio moj koncert i niko drugi nije nastupao! Kada mi neko kaže da voli moje pesme i da sam mu idol od malih nogu, ma kakva ta osoba bila u očima drugih, neću je oterati niti biti gruba prema njoj. I za vašu informaciju, ja nisam pogledala ama baš nijednu emisiju od dotične gospođice, za razliku od većine vas, koji ste visili ispred TV ekrana jer vas je to zabavljalo. Zato me poštedite lažnog moralisanja i stavljanja u koš s nekim osobama. Dobro znate ko sam ja i na koji način sam izgradila sebe i svoju karijeru“, izrevoltirano je napisala Bajramijeva.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.