Selin Dion obustavila karijeru zbog suprugovog zdravstvenog stanja

Izvor: Svet plus, 14.Avg.2014, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selin Dion obustavila karijeru zbog suprugovog zdravstvenog stanja

Kanadska pop zvezda Selin Dion (46) obustavila je sve profesionalne aktivnosti zbog zdravstvenog stanja supruga i odlučila da se potpuno posveti porodici, te otkazala predstojeće koncerte u Las Vegasu i turneju u Aziji.

Selin Dion otkazala sve predstojeće koncerte

"Selin Dion je odlučila da do daljnjeg obustavi karijeru kako bi se 100 odsto posvetila obolelom suprugu Reneu Anželilu (72) i čitavoj porodici, kao i trenutnim zdravstvenim problemima. Budući >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da je Reneova operacija zbog raka grla u decembru bila izuzetno komplikovana i stresna za oboje, teško je svkodnevno se boriti sa tom opakom bolešću u nameri da je pobedite, a u isto vreme se baviti karijerom i podizati troje mlade dece.

Selin je takođe imala zdravstvenih problema sa vratnim mišićima, zbog čega je bila primorana da otkaže sve koncerte u Las Vegasu, u kom je poslednji održala 29. jula. Još uvek se nije u potpunosti oporavila", navedeno je u saopštenju.

"Želim da usmerim svaki gram snage i energije ka suprugovom izlečenju, a da bih to učinila potrebno je da se posvetim njemu i našoj deci. Takođe se izvinjavam mojim fanovima širom sveta i zahvalim im se na nesebičnoj ljubavi i podršci", izjavila je Selin.

Tokom predstojećeg perioda biće do daljnjeg otkazani svi pevačicini koncerti u Las Vegasu, kao i turneja u Aziji zakazana za jesen ove godine.

Autor: B.B.

Foto: Guliver/Getty Images

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.