Seksi guza Tamare Đurić napravila pometnju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 11.Sep.2016, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi guza Tamare Đurić napravila pometnju! VIDEO

Tamara Đurić nedavno je najavila da snima svoj prvi singl, a na snimanju spota pokazala je da će i te kako napraviti pravi haos.

Starleta koja je popularnost stekla u šestoj sezoni rijalitija Farma, odlučila je da se pored voditeljske karijere oproba i u muzičkim vodama, te je snimila i svoju prvu pesmu, koju trenutno  ekranizuje. Kao što smo i navikli od nje, uvek je spremna da iznenadi svoje obožavaoce nečim potpuno drugačijim, te će u novom spotu biti i kadrova >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u kojima je potpuno gola, a sada je svojim fanovima zagolicaa maštu, pojedinim kadrovima u kojima je u privi plan istakla kako meša svojom seksi guzom. Pogledajte:

🎵📸🎥

A video posted by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Sep 10, 2016 at 1:08pm PDT

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.