Seks prodaje sve: Nećete verovati šta sve reklamiraju ženska tela

Izvor: Scandal.rs, 16.Apr.2015, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks prodaje sve: Nećete verovati šta sve reklamiraju ženska tela

Navikli smo da ženska tela prodaju donji veš, kozmetičke proizvode, pa i prezervative, ali oglasi koje ćete naći u ovom postu svakako pokazuju inovaciju u povezivanju ženskog seksepila s nekim proizvodom.

Reklama na vrhu koju vidite, recimo, nije za sportsku opremu, a nije ni za neki klub niti grudnjak – što bi se dalo zaključiti iz impresivnog dekoltea lepotice na fotografiji… Tako se u stvari reklamira američki čips Hunky Dorys.

Silvio Berluskoni prevozi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << tri ribe u prtljažniku – reklama za kompjutersku igricu, politička kampanja ili automobil? Reč je o Fordovoj reklami!

Prvi pogled na ovu sliku fiksira oči na dubok dekolte i bujne grudi. Ipak, nije reč o reklami za brushalter, već za šampon za kosu.

A od čega ženama spadaju gaćice, pitanje je sad? Reklamira se muški dezodorans.Jedna od eksplicitnijih reklama svakako je ona gole ženske stražnjice koja pokušava da prekorači drvenu ogradu. Pa da li je u pitanju EPP za drvnu građu, boje ili travnjak? Ne, reč je o kampanji za modnu kuću Marc Jacobs, iako ne postoji nikakva logična veza sa onim što je na slici.

Kad stave sladoled u reklamu, prirodno je pomisliti da prodaju sladoled, zar ne? Ipak, poruka ovog oglašivača je – tuširajte se gelom za tuširanje i žene će poželeti da vas “poližu”.

Jedna od zanimljivijih reklama svakako je naša, i to ona Grada Beograda. Šta god da ste pomislili, njena poruka je da čistite ono što ostane iza vašeg psa da bi nam grad bio lepši.

Gde god pogledaš – grudi, ali šta one simbolišu u ovoj reklami? Verovali ili ne – vazdušne jastuke za Mercedes S klasu.

Poslednja na listi seksističkih reklama je ona s naglaskom na ženske bradavice u majici. Autor je Škoda, koja reklamira novu Oktaviju sa inovativnim klima uređajem – a koliko je hladno, pokazuju ove grudi.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Seks prodaje sve: Nećete verovati šta sve reklamiraju ženska tela

Izvor: Svet, 16.Apr.2015

Navikli smo da ženska tela prodaju donji veš, kozmetičke proizvode, pa i prezervative, ali oglasi koje ćete naći u ovom postu svakako pokazuju inovaciju u povezivanju ženskog seksepila s nekim proizvodom.. Reklama na vrhu koju vidite, recimo, nije za sportsku opremu, a nije ni za neki klub niti...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.