Seks je oprobana taktika za pobedu: Gastoz opet navalio na Macu!

Izvor: Svet, 02.Sep.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks je oprobana taktika za pobedu: Gastoz opet navalio na Macu!

Par koji je imao strasnu romansu u prethodnoj sezoni “Parova”, Senada Nurkić i Nenad Marinković, ponovo su bili bliski posle žurke koja je organizovana u vili.
Iako je Maca već prve večeri navalila na manekena Nikolu Paunovića, i od tada se ne odvaja od njega, Gastoz joj ne da mira.
Dok je sedela za stolom sa Nikolom i pila vino, Nenad joj je prišao s leđa i počeo da je “davi” i čačka.
“Gastoz je dosadan, ne mogu da sedim, smara me”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << govorila je Maca Nikoli.
Iako ju je ostavio da na miru sedi s manekenom, Gastoz je kasnije spopao Macu i u spavaćoj sobi, kada ju je svalio na krevet i počeo da je ljubi po vratu.
Šta mislite, da li će Maca opet pasti na Gastozov šarm?

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Seks je oprobana taktika za pobedu: Gastoz opet navalio na Macu!

Izvor: 011vodič.com, 02.Sep.2015

Par koji je imao strasnu romansu u prethodnoj sezoni “Parova”, Senada Nurkić i Nenad Marinković, ponovo su bili bliski posle žurke koja je organizovana u vili.. Dok je sedela za stolom sa Nikolom i pila vino, Nenad joj je prišao s leđa i počeo da je “davi” i čačka.. “Gastoz je dosadan,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.