Seka Sablić namejala sve svojim anegdotama sa početka karijere! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2024, 10:11

Seka Sablić namejala sve svojim anegdotama sa početka karijere! (VIDEO)

Glumica Seka Sablić namejala je sve svojim anegdotama sa početka karijere na organizovanom događaju povodom obeležavanja veka od rođenja velikog Čkalje.
Glumac i komičar Miodrag Petrović Čkalja rođen je pre 100 godina, 1. aprila 1924. godine, a svoje uspomene na glumca podelila je Jelisaveta Seka Sablić, koja je s vremenom dobila titulu kraljice komedije.
Jelisavetine uloge su donosile smeh narodu, a na "Dan šale", na događaju povodom stogodišnjice od rođenja velikog Čkalje, Seka je podelila anegdotu iz ranih dana svoje karijere:
"Počela sam da radim i već sam bila prilično poznata, prepoznatljiva u društvu. Sećam se, vozila sam se trolejbusom, iz nekog razloga. I onda, u jednom...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.