Sedmi ciklus radionice “Anonimni pesnici” u Domu omladine Beograda

Izvor: Svet, 20.Mar.2017, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmi ciklus radionice “Anonimni pesnici” u Domu omladine Beograda

Od aprila meseca u Domu omladine Beograda počinje sedmi ciklus besplatne pesničke radionice Anonimni pesnici, namenjene neafirimisanim ljubiteljima poezije. Radionica će se održavati od 18.04. do 29.06. 2017. godine (ukupno deset dvosatnih termina). Broj učesnika je ograničen, a radionica je namenjena uzrastu od 18 do 40 godina. Učešće je besplatno, ali su prijave obavezne putem mejla: radionice@domomladine.org. Rok za slanje prijava je 05.04.2017.
Pisane prijave >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << treba da se sastoje od motivacionog pisma veoma slobodne forme u kome će kandidati napisati nešto o sebi, obrazložiti zašto se prijavljuju, zašto bi voleli da budu deo radionice, i zašto (žele da) pišu. Takođe, potrebno je poslati i nekoliko svojih pesama. U slučaju da kandidat do sada nije pisao, mora biti veoma ubedljiv u motivacionom pismu. Izabraćemo kandidate za koje ocenimo da su najzainteresovaniji za rad i za koje nam se učini da bi najviše dobili od radionice, a samim tim i najviše pružili ostalim učesnicima kroz grupni rad, kao i one čije se pesme izdvoje po kvalitetu.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.