Sećate li se Kristine Rozić Mime?

Izvor: Poznati.info, 05.Okt.2014, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li se Kristine Rozić Mime?

Kristina Rozić Mima započela je svoju karijeru sada već davne 1994 godine. Nizala je hitove, a onda se jednog momenta povukla.

Nema onoga ko ne pamti dugonogu, plavokosu pevačicu koja je osvojila publiku baladom “Budi malo muško“. Za razliku od mnogih koji su u to vreme furali brze pesme, ona se predstavila sa baladom i to je bio pun pogodak.

Nakon balade, nizali su se hitovi poput “Ti znaš šta mi treba“ i “Košulja od mraka“ za koje je snimila i veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << interesantne spotove. Publika je prepoznavala po provokativnom imidžu i odličnoj energiji koju je imala na sceni.

Iznenada je nestala, a onda se posle nekoliko godina vratila albumom koji je izdala za tadašnju ZAM produkciju, sa kog se izdvojila pesma “Dobro ljudi kažu“. Usledila je još jedna pauza, pa onda još jedan CD za Gold music. U međuvremenu je osnovala porodicu, srećna je i izgleda bolje nego pre dvadeset godine.



Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.