Sećate li se BUCKE iz Mi nismo anđeli? Snimila je VRELU SCENU sa Srđanom Todorovićem koja se pamti

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 16:48

Sećate li se BUCKE iz "Mi nismo anđeli"? Snimila je VRELU SCENU sa Srđanom Todorovićem koja se pamti

Sporedne uloge su je učinile nezaboravnom!

U filmu "Mi nismo anđeli" veliki je broj sporednih glumaca koji su dali na vrednosti ovom ostvarenju. Među brojnim likovima koji su mamili histerični smeh je i bucka Zorana.

Gotovo da nema gledaoca starije i mlađe generacije koji ne pamti čuvenu scenu kada Buba (Branka Katić) pokazuje Marini (Milena Pavlović) svoj "maturski rad", a Zorana razočarano izgovara:

- Eto, vidiš, ni njoj se ne dopada! Beži! - kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plač izgovara debeljuca, a u sledećoj sceni seda na motor Bubinog udvarača i uplakano izgovara: "Vozi!"

Pored ovih, najusešniji komični efekat je u sceni kada bucku grupa "Vampiri" baca u bazen na žurki dok ona paradira puna sebe.

Rolu debeljuce Zorane tumači naša glumica Nađa Sekulić. Ona se pojavljuje u još nekoliko kultnih ostvarenja Srđana Todorovića.

Nađu smo upamtili i u drugom delu filma "Mi nismo anđeli" u nezaboravnoj sceni iz psihijatrijske ordinacije gde je Đavo (Srđan Todorović) smelo dodiruje.

Sigurno najzapaženija uloga ove glumice je u ostvarenju "Mrtav 'ladan" gde tumači Milunku, Radovanovu suprugu (Milorad Mandić Manda).

Međutim, ova glumica je imala još nekoliko zapaženih uloga, a poslednji put smo je gledali 2016. u serijalu "Plaško Hrabrović uzvraća udarac" i u ostvarenju "Glavom kroz zid". Tri godine pre toga, publika je imala priliku da uživa u glumi Nađe Sekulić u popularnoj seriji "Otvorena Vrata", gde je glumila Bebu Hoti.

U galeriji pogledajte Nađine najpopularnije scene sa malih ekrana:

Pronašli su TAJNU SOBU u kući u kojoj žive već godinama, a UNUTRA... Snimak je PRESTRAVIO ceo internet (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.