Sećanja: Jelena bin Drai i njen suprug na početku zabavljanja (foto)

Izvor: Scandal.rs, 09.Dec.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećanja: Jelena bin Drai i njen suprug na početku zabavljanja (foto)

Srpska lepotica Jelena Jakovljević bin Drai upoznala je sadašnjeg supruga, arapskog šeika Saida, 2003. godine kada je bila na vrhuncu slave.

Jelena je na svom Instagramu postavila fotografiju koja je prikupila neverovatan broj lajkova za kratko vreme, a slika je nastala pre 13, 14 godina, baš u vreme kada su se ona i Said tek upoznali i počeli svoju vezu.

Фотографија корисника Jelena J.Bin Drai (@jelena_j_bin_drai1) дана 8. Дец 2016. у 10:53 PST

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Sećanja: Jelena bin Drai i njen suprug na početku zabavljanja (foto)

Izvor: Svet, 09.Dec.2016

Srpska lepotica Jelena Jakovljević bin Drai upoznala je sadašnjeg supruga, arapskog šeika Saida, 2003. godine kada je bila na vrhuncu slave.. Jelena je na svom Instagramu postavila fotografiju koja je prikupila neverovatan broj lajkova za kratko vreme, a slika je nastala pre 13, 14 godina, baš u...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.