Scarlett Johansson ponovo proglašena najseksepilnijom ženom na svetu

Izvor: Poznati.info, 10.Okt.2013, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Scarlett Johansson ponovo proglašena najseksepilnijom ženom na svetu

Poznati magazin Esquire još je jednom poznatu glumicu Scarlett Johansson stavio na prvo mesto prestižne liste koju objavljuje jednom u godinu dana. Scarlet se prvi put pojavila na poznatoj listi pre sedam godina kada je verovala kako joj se to više neće dogoditi, ali magazin Esquire odlučio joj je još jednom dati veliku čast u oktobru 2013.

Za jedan poznati magazin Sacrlett je pokazala čuđenje kako je ona jedina koja je tu titulu osvojila već dva puta za redom. Priznala >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je kako će verovatno uskoro da zaigra i ulogu majke te veruje da će i te titule s vremenom nestati.

Scarlett Johansson poznata je holivudska glumica koja je od svojih početaka na filmskom platnu pokazala da ima veliki talenat. Dokazala se u mnogim filmovima od ozbiljnijih uloga do komedija.

Scarlett ne postiže uspeh samo u glumi nego i na privatnom planu, jer se ovog leta verila za poznatog francuskog novinara Romaina Daurriaca. Priznala je kako nikada dosada nije bila ljubomorna dok se nije krenula zabavljati sa francuskim novinarom.

Romain Daurriac pokazao se kao osoba koja uopšte nije ljubomorna na što je Scarlett izjavila kako bi umesto toga radije bila sa nekim tko u sebi ima malo ljubomore. Priznala je da joj nedostatak ljubomore nije privlačan i da je čini potištenom.

Autor: Sanja

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.