Izvor: Scandal.rs, 24.Apr.2020, 11:50

Scandal! PAPARACO! Ljuba Perućica napravio zalihe TOALET papira! Bez toga se ne može!

Međutim, od namirnica nisu kupili ništa posebno, jedino su uzeli zalihe toalet papira... Ali dobro, treba im zbog togajer im je možda stančić mali, a pošto se strogo pridržavaju izolacije, jedno od njih je stalno u toaletu…. Poznavajući džentlmenske manire mladog pevača, verujemo da je on baš taj. Nije mu teško palo jer, muškarci ionako „previše“ vremena provode na šolji. Tako bar kažu žene.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Bogdana u OPASNOSTI! >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Veljko je sklonio na sigurno! Evo gde se kriju i šta rade! Plus! EKSKLUZIVNE SLIKE!

Podsetimo, mladi pevač je nedavno bio na stubu srama iz sledećeg razloga.

Čini se da Ljuba Perućica odavno nije snimio hit pesmu, pa na svenačine pokušava da obezbedi svoje mesto u medijima. Međutim, ovoga puta, mladi pevač je preterao, kada je snimo pesmu Korona, u kojoj se šali na račun virusa kojije na sve načina pokušava da se pojavi u medijima.

PROČITAJTE JOŠ: Mira Škorić u strahu za goli život! „Molim Boga da ovo sr*nje prođe!“

– Inspiracija za tekst mi je došla iz dosade, s obzirom na to da sam kod kuće po ceo dan. Širim pozitivan duh i atmosferu, pesma je isključivo za smeh! Ipak, ne treba se puno opuštati, ovi dani su dosta teški za sve i smatram da se treba pridržavati propisanih mera da bi se zaštitili od virusa – izjavio je Perućica za ,,Alo!“. ali da ništa nije smešno u njegovoj pesmi slaže se Nada Topčagić.

PROČITAJTE JOŠ: Amar Gile moli ženu da mu se vrati! Nakon S*KS AFERE sa zadrugarkom, supruga ga napustila i odvela dete?!

S obzirom na to da narod brigu o koronavirusu razbija nadruštvenim mrežama gde kruže razne slike i videi napravljeni zarad smeha i zabave, bilo je pitanje vremena kada će se poznati putem svojih pesama oglasiti povodom  pomenute pandemije. Pevač Ljuba Perućica objavio je pesmu ,,Korona” u čijem je naslovu istakao da se radi o šali. Halid Muslimović i Nada Topčagić su ga oštroosudili zbog ovog poteza, ni mišljenje Vuka Moba nije ostalo nezapaženo.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.