Saznala sam POL DETETA Kaća Živković bista u petom mesecu TRUDNOĆE - progovorila o svom partneru

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 11:04

"Saznala sam POL DETETA" Kaća Živković bista u petom mesecu TRUDNOĆE - progovorila o svom partneru

Pevačica ne skida osmeh s lica.
Pevačica Katarina Živković otkrila je sinoć u emisiji "Amidži šou" da je trudna i da će se povući na neko vreme sa javne scene kako bi uživala u drugom stanju.
Ona se trudi da svoj privatan život sačuva od očiju javnosti, pa ne želi puno da priča o svom izabraniku sa kojim je već šest godina u vezi. Pevačica je saznala pol deteta, ali nije želela da otkriva publici da li će dobiti sina ili ćerku. Kaća je trenutno u petom mesecu trudnoće i uživa u drugom stanju.
- Dobro sam. Posle ovoga se povlačim u ilegalu, prestajem da radim, posvećujem se sebi. Pauza je prirodna, radujem joj se. Imam još jedan nastup u Beogradu i prestajem da nastupam. Morate...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.