Saznajte koji razdeljak vam odgovara u odnosu na oblik lica

Izvor: Svet, 11.Feb.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saznajte koji razdeljak vam odgovara u odnosu na oblik lica

Najbrži i najlakši način da istaknete crte lica, jagodice ili oči jeste da promenite razdeljak. Ipak, pre nego što nasumično podelite kosu sa određene strane, vodite računa o tome da razdeljak morate praviti u odnosu na oblik lica. Bilo da imate srcoliko, okruglo, četvrtasto ili ovalno lice, postoji određen tip razdeljka koji će vam najbolje pristajati. U nastavku teksta saznajte i koji!
Foto: Guliver/Splash



Četvrtasto lice
Četvrtasto >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << lice karakterišu veoma izražena vilica i četvrtasto čelo. S obzirom na to da vam crte lice verovatno deluju grublje, treba vam razdeljak koji će ih smekšati i ublažiti, a to ćete najlakše postići dubokim razdeljkom sa strane. Vodite računa da on treba da počne iznad spoljašnjeg kraja obrve. Takođe, četvrtasta lica bolje izgledaju sa šiškama, naročito onim sa strane koje skreću pažnju sa vilice ka očima.
Pročitajte još i… Kratka, duga, kovrdžava ili ravna: Otkrijte šta vaša frizura govori o vama

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Saznajte koji razdeljak vam odgovara u odnosu na oblik lica

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2016

Četvrtasto lice..Četvrtasto lice karakterišu veoma izražena vilica i četvrtasto čelo. S obzirom na to da vam crte lice verovatno deluju grublje, treba vam razdeljak koji će ih smekšati i ublažiti, a to ćete najlakše postići dubokim razdeljkom sa strane. Vodite računa da on treba da počne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.