Savršeno opuštena: Sofia Vergara odlazi u teretanu bez imalo šminke na licu

Izvor: Tracara.com, 05.Apr.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savršeno opuštena: Sofia Vergara odlazi u teretanu bez imalo šminke na licu

Iako na odmoru, i u nedelju ujutru je krenula u terteanu (foto: FameFlyNet) Poznata je po svojim oblinama i Sofia Vergara je svima pokazala šta morate da radite da biste bile zategnute kao ona. 43-godišnja glumica se trenutno nalazi u Severnoj Karolini u poseti suprugu Jou Manganiellu koji tamo snima film. Iako na odmoru, Sofia je i u nedelju ujutru obula patike i sportsku odeću i krenula na trening u teretanu. I u opuštenoj odevnoj kombinaciji izgleda besprekorno (foto: FameFlyNet) Bez frizure i imalo šminke na licu, zvezda serije Moderna porodica izgledala je besprekorno dok se u šarenim helankama i crnom duksu pripremala za naporne vežbe.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživaju kao tinejdžeri: Eva Longoria i njen verenik pokazuju koliko su zaljubljeni

Izvor: Tracara.com, 05.Apr.2016

Eva i njen verenik po izlasku iz jednog madridskog retorana (foto: XposurePhotos) Oni su se nedavno verili i uskoro staju na ludi kamen, ali uživaju u svojoj ljubavi i pokazuju je svima. Eva Longoria i njen verenik Jose Baston se trenutno nalaze u Madridu i boravak u španskoj prestonici su iskoristili...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.