Izvor: Scandal.rs, 30.Jul.2011, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savršen par:) Mladen Radulović u vezi sa lezbijkom?!

Bivši dečko Anabele Bukve Mladen Radulović u vezi je s devojkom koja voli devojke. Samo nekoliko dana nakon što su objavljene prve zajedničke fotke manekena i njegove izabranice Sandre Janković, Kurir je došao u posed fotografija na kojima ona, umesto njega, ljubi plavušu! Sandra je čak svog dragog upoznala sa ljubavnicom! Da li mu je [...]

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Mladen Radulović u vezi sa lezbejkom?!

Izvor: Svet plus, 30.Jul.2011

Bivši dečko Anabele Bukve Mladen Radulović u vezi je s devojkom koja voli devojke.Samo nekoliko dana nakon što su objavljene prve zajedničke fotke manekena i njegove izabranice Sandre Janković, pojavila se fotografija na kojima ona, umesto njega, ljubi plavušu!

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.