Savo Perović umalo iza rešetaka u Dubajiu!

Izvor: Svet plus, 24.Feb.2024, 10:41

Savo Perović umalo iza rešetaka u Dubajiu!

Nikada nisam bio uhapšen, kaže pevač Savo Perović ali je malo falilo da se to dogodi u Dubajiu. Klip koji su snimali poslat je na ispitivanje...

Savo Perović je u javnosti poznat kao kulturan i miran momak, a jednom od svojih najnovijih izjava mnoge je iznenadio kada je ispričao da je tokom odmora u Dubaiju umalo završio iza rešetaka, pa otkrio šta se tačno dogodilo.

"Nikad nisam bio uhapšen, mada se sada zamalo desilo u Dubaiju. Išla je muzika neka kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << fontane i dok smo se fotografisali, mene je povuklo nešto, krenuo sam da igram. Višnja Petrović je ušla u kadar. Došlo je obezbeđenje, uzeli nam taj klip, slali ga na neko ispitivanje, meni uzeli pasoš. Posle su nam objasnili da je to možda izgledalo kao ismejavanje, ali sve je bilo u redu, nisu nam zamerili." - ispričao je pevač kod Lune Đogani u podkastu.

Perović je nedavno pričao i o svojoj majci Suzani, poznatijoj kao Blondi, koja želi da otvori profil na jednom sajtu za odrasle:

"Moja majka je u javnost dospela zbog svoje energije i pojave. Ona je realno rođena da bude mim, za***ancija i sprdnja za ljude. Ona uživa u tome i nikada ne miruje, jer ona je stvarno takva. Shvatila je da narod voli budale i shodno tome se ponaša." - govorio je Savo, pa dodao:

"Život sa takvom majkom nije bio težak. To zna da bude naporno, ali u najtežim situacijama ona se uvek izborila osmehom i energijom. Blondi je odlična majka, ali je u suštini konzervativna. Uprkos tome što se skida, peva, ona je sasvim drugačija. Svi smo je pustili, njena energija je takva i morala je da eksplodira. Ona bi volela u rijaliti, ali ja ne bih voleo i smirio sam je da mi sada ne vuče fokus sa moje priče."

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.