Saveti za što bolji seks i na plus 35 stepeni

Izvor: Svet, 20.Jul.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saveti za što bolji seks i na plus 35 stepeni

Ako ste vi i partner raspoloženi za seks, a ova toplota vas pomalo demotiviše, pokušajte da otklonite sve prepreke i uživate jedno u drugom u bilo koje doba dana.
Jutro je najbolje vreme
Temperatura premašuje 25 stepeni već oko 10 časova, što znači da je najbolje da rano jutro iskoristite za seks. Osim što će vam izuzetno prijati malo svežije vreme oko sedam ili osam časova, imate priliku i da iskoristite jutarnji nagon za seksom na najbolji način. Ako je zastupljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kod oba partnera, to je odlično.
Seks pod tušem ili u kadi
Pravo rashlađenje je u vodi. Napunite kadu mlakom vodom i bućnite se u nju sa prtnerom. U kadi imate brojne mogućnosti za dobar seks, samo je potrebno da budete malo kreativni. Dodajte morsku so ili penu za dodatni užitak. Ako imate tuš kabinu, nikakav problem – probajte seks stojeći i uverićete se da je to odlična poza.
Zamračite prostoriju
Pokušajte da u potpunosti zamračite prostoriju u kojoj biste želeli seks. Najbolje je da odaberete onu sobu u kojoj imate deblje zavese ili roletne, koje možete da spustite i sprečite sunčeve zrake da unose toplotu. Ako imate klima uređaj ili ventilator, upalite uređaje kako biste se dodatno rashladili. Nemojte dugo držati zatvorenu prostoriju i upaljene uređaje za hlađenje, jer će posle nekog vremena – a u kombinaciji sa povišenom temperaturom usled seksa, doći do neprijatne zagušljivosti.
Seks u prirodi
Pokušajte seks u prirodi, pored reke ili jezera, pa čak i u nekom debelom hladu. Pored reke postoji mogućnost dopiranja slabijeg ili jačeg vetra, što će vas rashladiti ukoliko je potrebno. Budite pažljivi i ponesite neku prostirku.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Saveti za što bolji seks i na plus 35 stepeni

Izvor: Scandal.rs, 20.Jul.2015

Ako ste vi i partner raspoloženi za seks, a ova toplota vas pomalo demotiviše, pokušajte da otklonite sve prepreke i uživate jedno u drugom u bilo koje doba dana...Jutro je najbolje vreme..Temperatura premašuje 25 stepeni već oko 10 časova, što znači da je najbolje da rano jutro iskoristite...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.