Saveti za efikasno čišćenje mikrotalasne!

Izvor: Svet plus, 20.Okt.2020, 20:40

Saveti za efikasno čišćenje mikrotalasne!

Čišćenje kuće, a kuhinje posebno ne predstavlja lak poduhvat. Svi ti podovi, prozori, sudopere, šporeti i kade nekako dođu prvi na scenu, a mikrotalasna se lako previdi. Saveti za efikasno čišćenje mikrotalasne! 

Svi ti podovi, prozori, sudopere, šporeti i kade nekako dođu prvi na scenu, a mikrotalasna se lako previdi. I pre nego što ste se okrenuli, došli su vam gosti i vi planirate da napravite neko brzinsko jelo za sve vas. Međutim, mirisi ustajale pice ili kokica >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << vas guraju tri koraka unazad od vaše mikrotalasne.

Ali ne očajavajte, uz male korisne trikove lako ćete je očistiti i ona će opet biti spremna za korišćenje.

Limun

Neverovatna svojstva limuna čine čuda u smrdljivim mikrotalasnim pećnicama. Sve što treba da uradite jeste da limun prepolovite na pola i iscedite sok u posudu u koju ćete dodati i dve čaše vode. Dodajte potom mešavini i drugu polovinu limuna i programirajte da se greje 3 minuta. Nakon ovog će vam trebati suva krpa da obrišete zidove u unutrašnjosti mikrotalasne, a najbolja stvar od svega je što je ona izvrsno mirisati.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.