Sašu Popovića su već povezivali sa POBEDNICOM ZADRUGE - a ovog leta NOVI skandalozni zaplet na primorju

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 08:31

Sašu Popovića su već povezivali sa POBEDNICOM ZADRUGE - a ovog leta NOVI skandalozni zaplet na primorju

Sve zbog jedne jedine slike...

Pre dve godine prvi čovek produkcije "Grand", Saša Popović, doveden je u vezu sa pobednicom "Zadruge 3", Ivom Grgurić, sa kojom se slikao u Opatiji. U medijima su osvanule priče da ga je Iva proganjala i dovela u pitanje opstanak njegovog braka, želeći da se zbliži s njim.

Saša je tada tu priču demantovao istakavši da ju je video samo jednom u životu i to kada je nastala pomenuta fotografija. Sada, kako "Skandal" piše, malo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je falilo da u medije bude plasirana slična izmišljotina.

Zgodna zadrugarka ovog leta boravi u mahom na Hrvatskom primorju, a zna se i da direktor ima stan u Opatiji i da je sa Suzanom do kraja avgusta na moru.

- Sale je već imao probleme zbog Ive i Opatije kada je ona tražila da se slika s njim kao vatreni fan, a mediji su to preneli kako im je odgovaralo, pa se tad i te kako digla prašina. Sada je Iva opet na moru u Hrvatskoj i pojedini su se setili te priče kada se slikala sa Popovićem, pa su čak hteli sve da plasiraju u medije - kaže izvor.

- Svi znaju i da je Iva u Hrvatskoj negde na moru, a i da je Sale u Opatiji. Naravno, dušebriznici su se odmah setili stare afere koja je bila laž i glupost, pa je opet prepričavaju, a hejteri trljaju ruke. Došli su do ideje da sve plasiraju u medije, međutim odustali su od toga - završava izvor.

- Budući da se moje ime i prezime poslednjih dana vezuje za izvesnu Ivu Grgurić, prinuđen sam da se obratim javnosti i stavim tačku na ovakve i slične insinuacije. Devojku koju mediji danima dovode u vezu sa mnom, te priču nadograđuju do scenarija za film, video sam jednom u životu i to na pet minuta, kada je i nastala zajednička fotografija. Baš kao što se svakodnevno slikam sa ljudima na ulici. Nikada je ni pre, ni posle toga nisam video i to je jedina istina - naveo je Saša Popović u svom saopštenju ranije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.