Sašu Joksimovića probudila supruga i kroz suze mu saopštila LOŠE VESTI! EVO šta je zadesilo popularnog glumca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2021, 14:30

Sašu Joksimovića probudila supruga i kroz suze mu saopštila LOŠE VESTI! EVO šta je zadesilo popularnog glumca!

Loše mu počeo dan!

Popularni glumac Saša Joksimović iznenadio je sve ulogom Maksima u seriji "Igra sudbine", a njegov lik je privukao veliku pažnju, jer ima za cilj da "uništi" naJvećeg negativca u seriji Sofiju Šubarević.

Međutim, da je Saši pravo pozorište i u kući, glumac je pokazao na društvenim mrežama, kada je postavio video u kom ga supruga Nevena budi.

A post shared by Saša Joksimović (@sasajoksimovic_official)

Na snimku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se čuje kako ona frenetično plače i budi Sašu, kom ovakvo jutro nije bilo ni malo prijatno.

Sreća, ispostavilo se da je u pitanju šala. Iskreno, prilično negativna, ali svakako veoma uspešna, jer ako joj je bilo cilj da prepadne popularnog Joksimovića, uspela je u nameri.

Supruga popularnog glumca probudila i kroz suze mu saopštila loše vesti... pic.twitter.com/v47uoqJA6o

— Kraljica splavova (@KSplavova) March 28, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.