Saša ostavio Anabelu zbog laži!

Izvor: Svet, 03.Dec.2011, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša ostavio Anabelu zbog laži!

naslov: 
Saša ostavio Anabelu zbog laži!



Ispod naslova: 
 



excerpt: 
Plasirajući vest o navodnoj trudnoći, veoma je naljutila porodicu mladog biznismena, a posebno njegovu familiju s majčine strane, poznatu porodicu Karić...


izvor: 
Press


tekst clanka: 
Pevačica Anabela Bukva i biznismen Aleksandar Saša Nedeljković raskinuli su posle sedam meseci. Atraktivna Bosanka pravi razlog raskida njihove romanse brižljivo čuva i daljinu navodi kao "ključnog krivca", ali ipak je nešto drugo u pitanju. Naime, kako piše Press, Anabela je, plasirajući vest o navodnoj trudnoći, veoma naljutila porodicu mladog biznismena, a posebno Nedeljkovićevu familiju s majčine strane, poznatu porodicu Karić, koja se od početka nije slagala sa Sašinim izborom. Zbog konstantnih pritisaka, Saša je počeo da sumnja u svoju ljubav i analizira Anabeline postupke. Polako je gubio interesovanje za nju i sve ređe dolazio u Srbiju iz Rusije, u kojoj boravi godinama.
"Kada se pročulo da je Anabela trudna i ona to nije htela da demantuje, Sašina porodica je posumnjala da je ona sama plasirala tu vest u medije. U prvom trenutku su pomislili da je stvarno ostala u drugom stanju, ali kad je Saša negirao, imali su dodatno uverenje da pevačica nije za njihovog mezimca. On se u početku ljutio, ali kako je vreme proticalo sve više je bio sumnjičav i ređe dolazio u Beograd, što je Anabeli smetalo. Pevačica se veoma razočarala kada je shvatila da Saša želi raskid, pa ga je brže-bolje preduhitrila", otkriva izvor blizak paru.
"Saša je dugo vremena van zemlje zbog obaveza u Rusiji, a kada je u proleće upoznao Anabelu, počeo je sve češće da dolazi. Svojima je tada priznao da je zaljubljen, što se njima nije dopalo, prvenstveno zbog razlike u godinama, budući da je ona sedam godina starija od njega. Kad su saznali da zapravo nije ni bila u drugom stanju, situacija je postala gora, a nestrpeljivost veća. Saša je sve više vremena provodio u Rusiji, što je dovelo do raskida veze", zaključuje izvor.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.