Saša Vidić izneo stav o tome što je Šerifovićka poklonila prihod od koncerta u humanitarne svrhe

Izvor: Svet, 10.Mar.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Vidić izneo stav o tome što je Šerifovićka poklonila prihod od koncerta u humanitarne svrhe

Marija Šerifović, u petak 8. marta 2019. godine održala je prvi od četiri koncerta ‘Druga strana ploče’ u Sava centru, a onda je izazvala salve aplauza rekavši da je kompletan prihod sa koncerta usmeren za borbu protiv raka dojke.

Marija je odlučila da sav novac od koncerta da u humanitarne svrhe, a ovaj njen humani gest pohvalio je kreator Saša Vidić koji se tim povodom oglasio na društvenim mrežama.
– Moram vam još nešto napisati. Znate li da Marija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Šerifović ne živi u vili sa bazenom, da živi kao sav pristojan svet, da ne pati od brendova, a da li vi svi znate da je sinoć ceo prihod od koncerta dala ženama koje boluju od kancera dojke? Možda znate mnoge bogatije pevačice sa svim blagodetima, znate sigurno! Džaba im sve to. Ja znam da ih ima mnogo, samo su neke ljudi. Hvala Marija. Svi mi koji smo imali ili imamo nekog sa tom bolešću smo noćas razmislili o tom gestu i razmišljaćemo ceo život! – poručio je Vidić putem svog Instagram storija.
SvetRajko Ristić
The post Saša Vidić izneo stav o tome što je Šerifovićka poklonila prihod od koncerta u humanitarne svrhe appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.