Saša Popović i Miroslav Ilić VODE ESTRADNI RAT dug dvadeset godina! RAZLOG JE ŠOKANTAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 00:55

Saša Popović i Miroslav Ilić VODE ESTRADNI RAT dug dvadeset godina! RAZLOG JE ŠOKANTAN!

Saša priča jednu priču, a Miroslav drugu!

Proslavljeni pevač narodne muzike Miroslav Ilić i direktor “Grand” produkcije Saša Popović ne govore već 20 godina.

Sukob između ove dvojice nastao je 2000. godine kada je Miroslav poželeo da iz “PGP RTS-a” pređe u “Grand” produkciju, ali je imao uslov na koji Popović nije želeo da pristane.

- Miroslav je izjavljivao kako je došao jedne večeri iz Višnjičke banje kod mene na Bežanijsku kosu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mi kaže da to ne može tako! Bilo je to 1999. ili 2000. godine. Brena i Boba su bili svedoci naše priče. Došao je, jer je bio ljut na Miroljuba Aranđelovića Kemiša i Zoricu Brunclik. Kemiš je u to vreme bio direktor PGP-a i Miroslavu je smetalo što je on forsirao Zoricu. Hteo je da dođe u Grand da mi forsiramo njega, ali ne samo to. Hteo je da nekako probamo da skinemo Kemiša i sve te ljude oko Zorice Brunclik! Da ih zajedničkim snagama oborimo! Rekao sam mu: “Miroslave, imaš širom otvorena vrata kod nas! Ako hoćeš da snimiš album za Grand produkciju dobrodošao si.” Taj segment je u redu. Ali, rekao sam mu da ne dolazi u obzir da zbog njega ratujemo sa bilo kim. To je bio kraj priče - izjavio je Saša pre nekoliko godina za domaće medije.

- Ako iko dobro poznaje Miroslava Ilića onda sam to ja. Poznajem ga najbolje. Mi smo ga pratili nekoliko godina na turnejama – ‘83. 84. 85. godine… To su bile zajedničke turneje Lepe Brene i Miroslava Ilića. Odlično znamo šta je radio na turnejama i kako se ponašao. Kada bih sada iznosio prljav veš u javnost, bila bi to neviđena bruka i sramota. Neću uopšte da se vraćam na taj period - otkrio je Popović.

S druge strane, Miroslav je opovrgnuo ove Popovićeve reči.

- Priča koju je lansirao Saša Popović nema blage veze sa istinom! Laže kao pas! Istina je sledeća. RTS je tada imao tri kanala, a na trećem je išao "ZAM", emisija koji su vodili Saša, Brena, pokojni Raka Đokić, a kasnije njegov brat Gane i svake godine obnavljali su ugovor za termin. Kada je došao Dragan Ilić, takođe julovac, za direktora marketinga RTS-a Brena i Saša imali su problem sa njim oko dogovora za termin i, koliko sam razumeo iz njihove priče, on ih je ucenjivao - izjavio je tada Miroslav.

Podsetimo, ovo je jedan od mnogih ratova na domaćoj javnoj sceni o kojima se ne priča puno, a datiraju decenijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.