Saša Popović: Nemam nikakve veze sa mračnim silama, ne angažujem feng-šui stručnjake!

Izvor: Svet, 10.Apr.2018, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Popović: Nemam nikakve veze sa mračnim silama, ne angažujem feng-šui stručnjake!

Nakon što se u medijima pojavila informacija da je Saša Popović angažovao feng-šui stručnjake kako bi se oslobodio mračnih sila u svom domu nakon pljačke koja mu se desila pre mesec dana, oglasio se direktor Granda saopštenjem koje vam prenosimo u celosti:
“Kako određeni mediji koriste moje ime i prezime za pisanje neistinitih i po sistemu, ‘rekla kazala’ tekstova, moram oštro demnatovati sve navode koji se tiču informacija o tome da angažujem feng-šui stručnjake, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kako bih se oslobodio, citiraću: ‘negativne energije’. Takođe, nedopustivo je da se moja porodica i moje ime dovode u vezu s bilo kakvim, opet ću citirati: “mračnim silama”, pa koristim ovu priliku da zamolim sve predstavnike medija da ne pišu neproverene, niti neistinite tekstove o mojoj porodici i meni. Naglašavam da živim potpuno normalnim životom i radim posao koji volim, te podvlačim da me vređa kada se u medijima pojave ovakve gluposti.”
SvetSvet
The post Saša Popović: Nemam nikakve veze sa mračnim silama, ne angažujem feng-šui stručnjake! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovako je Saša Popović reagovao na pisanje medija da čisti kuću od mračnih sila

Izvor: Scandal.rs, 10.Apr.2018

U medijima su se pojavili tekstovi o tome kako Saša Popović čisti kuću od mračnih sila. Tim povodom direktor “Granda” oglasio se saopštenjem: “Kako određeni mediji koriste moje ime i prezime za pisanje neistinitih i po sistemu, “rekla kazala” tekstova, moram oštro demnatovati sve navode...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.