Saša Mirković žestoko potkačio Konstraktu Ona najbolje zna kako se nezasluženo pobeđuje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 16:04

Saša Mirković žestoko potkačio Konstraktu "Ona najbolje zna kako se nezasluženo pobeđuje!"

"Glupo je da ona priča da li je nešto fer ili nije"

U subotu je održano prestižno muzičko takmičenje "Evrovizija 2023", gde je Švedska trijumfovala i osvojila prvo mesto.

Tim povodom oglasila se Ana Đurić Konstrakta, prošlogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, koja je istakla da takmičenje u startu nije bilo fer.

- Postoji taj nesklad kako je publika glasala i onoga kako je žiri glasao. Finac je recimo bio miljenik publike i odneo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je više poena, međutim, žiri je prepoznao Lorininu pesmu kao nešto što zavređuje pažnje. Ja lično nisam ljubitelj toga da se neko ko je već pobedio na Evroviziji tamo ponovo pojavi, budući da postoji ta pristrasnost publike u startu. To naravno dovodi do toga da to takmičenje više nije toliko fer - rekla je Konstrakta tada.

Sada se oglasio i direktor Hype televizije Saša Mirković koji je potkačio Konstraktu i njenu izjavu.

- Konstrakta najbolje zna kako se nezasluženo pobeđuje za predstavnika Evrovizije, pa mi nije jasno šta njoj nije jasno. - napisao je on na svom Instagram profilu, pa dodao:

- Glupo je da ona priča da li je nešto fer ili nije. O tome je trebalo da razmišlja 2021. godine kada joj je njeno društvo u žiriju poklonilo bodove na RTS takmičenju - napisao je Saša Mirković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.