Saša Kovačević izazvao ovacije u Nemačkoj: Prepun klub i sjajna atmosfera! FOTO

Izvor: Svet plus, 30.Mar.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kovačević izazvao ovacije u Nemačkoj: Prepun klub i sjajna atmosfera! FOTO

Saša Kovačević nakon fenomenalnog koncerta koji je održao u Skoplju 19. marta, proteklog vikenda nastupio je u popularnoj nemačkoj diskoteci "Ambis", gde je publika imala priliku da uživa u starim, ali i najnovijim hitovima popularnog pevača.

Sašin izlazak pred publiku izazvao je ovacije, posebno ženskog dela populacije, a već na samom početku prisutni su uplovili u sjajnu atmosferu koju pevač i te kako ume da napravi, pa su čak i oni malo stidljiviji uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da zaigraju i da zajedno sa Sašom, njegovim pesmama, ali i ostalim popularnim numerama, atmosferu dovedu do usijanja. Njegove pesme "Rođendan" i "Živim da te volim" koje je izbacio neposredno pred Novu godinu, publika je dočekala sa oduševljenjem.

Sjajna atmosfera trajala je do ranih jutarnjih časova, a da je provod bio nezaboravan dokazuju fotografije i brojni komentari fanova na društvenim mrežama koji su se proteklog vikenda našli na nastupu Saše Kovačevića.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.