Saša Kovačević ima želju da postane otac

Izvor: Svet plus, 17.Avg.2010, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kovačević ima želju da postane otac

S obzirom da je nedavno izdao novi album i proslavio prvu godišnjicu veze sa Jovanom Koković(22), po povratku sa odmora Saša Kovačević(25) je i dalje ostao pod lepim utiskom mora, idiličnih prizora i zaljubljenosti koja je vladala u vazduhu između njih dvoje u Pefkohoriju. Pa je na pitanje novinara o uplovljavanju u neke ozbiljnije vode kada je život sa Jovanom u pitanju odgovorio:

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Saša Kovačević: Jedva čekam da postanem otac

Izvor: Svet, 17.Avg.2010

Saša Kovačević je nedavno promovisao novi album i proslavio prvu godišnjicu veze sa devojkom Jovanom Koković (22), kojoj je dodelio glavnu ulogu u spotu za pesmu "Kome da verujem". Kakvo je iznenađenje priredio voljenoj za prvu godišnjicu nije želeo otkrije, jer je previše intimno, ali je jedva...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.