Izvor: Scandal.rs, 01.Mar.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kovačević: “Ne vidim sličnosti između mog i Lazićevog spota, ali želim svu sreću ovom talentovanom momku”

Kao najpoularnija muška pop zvezda sa ovih prostora, Saša Kovačević je zbog specifičng muzičkog stila i vizuelnog dočaravanja radnje svojih visokobudžetnih spotova, često meta kolega koji pokušavaju da ga kopiraju kako bi im pesme i video ostvarenja barem zaličila na slavnog umetnika. Zatosmo ga zamolili da porkomnetariše današnju vest da je polubrat Darka Lazića, bivši The post Saša Kovačević: “Ne vidim sličnosti između mog i Lazićevog spota, ali želim svu sreću ovom talentovanom momku” appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Saša Kovačević: Ne vidim sličnosti između mog i Lazićevog spota

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2019

Kao najpoularnija muška pop zvezda sa ovih prostora, Saša Kovačević je zbog specifičng muzičkog stila i vizuelnog dočaravanja radnje svojih visokobudžetnih spotova, često meta kolega koji pokušavaju da ga kopiraju kako bi im pesme i video ostvarenja barem zaličila na slavnog umetnika...Zato...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.