Sara Jovanović: Nevenin spot izgleda neverovatno

Izvor: Prva.rs, 11.Feb.2014, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Jovanović: Nevenin spot izgleda neverovatno

- Pesmu sam već čula još kada je bila demo i mnogo mi se dopada, a jedva čekam da vidim kako je to sve uklopljeno. Videla sam neke sličice, neverovatno izgleda!, rekla je Sara za Prva.rs.
Ona nam je otkrila i neke poslovne planove - ukoro ćemo moći da se radujemo njenoj novoj pesmi.
- Poslednjih mesec dana sam se posvetila fakultetu, tako da me nije bilo. Posle će uslediti kratak odmor, krajem februara, a u martu ću se definitivno posvetiti stopostotno muzici, tom najbitnijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << koraku u mom životu. To je prva pesma posle ovako važnih događaja i jako sam uzbuđena zbog toga.

A na pitanje kako će provesti „Dan zaljubljenih“ koji uskoro stiže, Sara je rekla: 
- Dan zaljubljenih ću provesti radno, a i ne pridajem toliko važnost tom danu. Dobijam toliko pažnje koliko bi trebalo tog dana, svakog dana od svog partnera. Ne bih mogla da budem sa njim ako mu je samo važan takav tip praznika.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Kako će Sara Jovanović provesti Dan zaljubljenih

Izvor: Prva.rs, 11.Feb.2014

Sara Jovanović srdačno je podržala svoju nekadašnju rivalku iz šoua „Prvi glas Srbije“, Nevenu Božović. Osim svojim prisustvom na promociji, Sara je svoju podršku pokazala i time što je već znala tekst pesme čiji je spot premijerno prikazan sinoć.... - Pesmu sam već čula još kada...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.