Sara Jo UDARILA Teya Doru na gala događaju - Snimak isplivao u javnost, svi komentarišu pevačicin potez (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 22:35

Sara Jo UDARILA Teya Doru na gala događaju - Snimak isplivao u javnost, svi komentarišu pevačicin potez (VIDEO)

Snimak se brzinom svetlosti širi na društvenim mrežama, svi komentarišu pevačicin potez!

Pevačica Sara Jo je sinoć bila na jednom gala događaju sa koleginicom Teya Dorom, koju je u trenutku dok su pevale nekoliko puta slučajno udarila velikim turbanom.

Na pomenutom događaju našla su se i druga imena sa domaće scene, poput Konstrakte, Sajsi MC i Ive Lorens, ali je najveću pažnju svojom pojavom svakako izazvala Jovanovićeva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Naime, pevačica je došla sa ogromnim ljubičastim turbanom na glavi i zapevala stihove "Ramonde".

"Gde su nestale lila ramonde? Lila ramonda, lila ramonda-a..." - pevala je Sara zajedno sa Teya Dorom koja je "uletela" u kadar, a zatim turbanom nekoliko puta udarila koleginicu u glavu:

- Je l' sam te izubijala?! - pitala ju je Sara kroz smeh.

"Kako ju je udarila po glavi, hit""Obožavam ih, energije pravih zvezda""Izgledaju božanstveno""Mislili smo da je ramonda cvet, a zapravo je Sara Jo" - samo su neki od komentara koji kruže ispod urnebesne objave koja je za kratak vremenski period postala viralna, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

Yallllll we thought Ramonda was a flower but it was Sara Jo the entire time pic.twitter.com/oJPBWRbLMn

— TheBalkanGuy (@TheBalkanGuy) March 10, 2024

Srbija Danas/Društvene mreže/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.