Sara Jo REAGOVALA ODMAH zbog Breskvice: Da sam JA TO REKLA, zabranili bi me! Haos zbog PZE ne prestaje

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 20:43

Sara Jo REAGOVALA ODMAH zbog Breskvice: "Da sam JA TO REKLA, zabranili bi me!" Haos zbog PZE ne prestaje

Pevačica odgovara u svom stilu.

Pevačica Teya Dora pobedila je u velikom finalu "Pesme za Evroviziju", pa će našu zemlju sa pesmom "Ramonda" predstavljati na prestižnom takmičenju koje se ove godine održava u Malmeu.

Drugoplasirana takmičarka je bila Anđela Ignjatović Breskvica, a njen plasman izazvao je buru u javnosti, pa se tako Teodorini i Breskvičini fanovi "prepucavaju" na mrežama već nekoliko dana bez prestanka.

Na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojavio se i Tvit upućen Anđeli, koju su sada uporedili sa Sarom Jovanović, koja je pretprošle godine osvojila drugo mesto na "Beoviziji".

jaooo ali ovaj breskvičin osmeh kad je videla da nije nabrojala njenu pesmu#caosvima #pze24 pic.twitter.com/ErXysM9czQ

— срнка🌷 (@srnaovde) March 5, 2024

"Mnogo mi daje Sara Jo vajb, što je nešto najgore što može biti u ljudima", glasio je tvit na koji je Sara odmah odgovorila.

- Tokom svog učešća, ni u jednom trenutku nisam imala ni približno sličan narativ. Da sam imala takav pristup, tačnije da sam samo jednom izgovorila nešto poput "Pokidala sam" ili "Vidimo se u finalu kada ću pobediti" bila bih cancel-ovana brzinom svetlosti - započela je Sara, pa dodala:

- Mnogo je tužno (sem toga što je nepravedno) što mi se i dan danas pripisuju određene osobine samo zbog (zlonamerne) montaže mojih faca nakon proglašenja pobednika (koje se uopšte nisu desile u tom trenutku), kao i subjektivnog doživljaja mene kao osobe. I još jedna jako važna stvar (koja ne važi samo za PZE): NIKAD nisam mislila da će tuđi uspeh umanjiti moj (i obrnuto) i umesto teatralnih javnih čestitanja i podrške, uvek sam više volela i cenila one najiskrenije, iza kulisa. Doduše, u ekstremnim slučajevima i te kako treba biti glasan i jasan i javno - kako bismo zaštitili jedni druge i izbegli bespotrebne (i besmislene) drame - napisala je Sara Jo.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.