Sanja plače, Matora joj se smeje: Ti flertuješ sa Lunom! Koji ti je K**AC? Raskini sa mnom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2019, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja plače, Matora joj se smeje: Ti flertuješ sa Lunom! Koji ti je K**AC? Raskini sa mnom! (VIDEO)

Da li opstati njihova veza?

Nakon što se završio "Pretres sa Milanom", Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su se osamile kako bi raspravile sve izrečeno za stolom. Milan je na sastanku otkrio da je Matora u jednom momentu rekla kako je ne zanima gde je Sanja jer ne može da provodi s njom 24h. Stankovićevu je ovo mnogo povredilo i jednostavno nije mogla da pređe preko toga.

Zadrugarka je RODILA SINA SA 15 GODINA! Posle razvoda je napustila selo, a dete je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostalo SA OCEM

Matora joj se uporno izvinjavala, a onda je isplivao (novi/pravi) problem. Sanja je opet spomenula Lunu i rekla kako Matora flertuje s njom i peva joj pesmu "zašto me u obraz ljubiš".

NE OSEĆAM ZALJUBLJENOST, KU*AC VAM FALI... Sanja i Matora u krizi? OVO je glavni problem! (VIDEO)

Jovana je još jednom pokušala da joj objasni kako nije to baš tako i da je ona zapravo samo nesigurna u sebe.

- Koji ti je ku*ac - ponovila je Jovana par puta, dok je Sanja čak u jednom momentu rekla da bi Jovana možda trebalo i da raskine sa njom.

Kako je to sve izgledalo, pogledajte u snimku:

NOVI TROUGAO! On koristi Luninu osetljivost! Zadrugar ZALJUBLJEN - ovo se NIJE moglo sakriti! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.