Sanja i Matora su INTRIGIRALE JAVNOST VEZOM U RIJALITIJU, a sada jedna od njih RONI SUZE, evo zašto! (VIDEO,FOTO)

Izvor: Svet, 21.Avg.2018, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja i Matora su INTRIGIRALE JAVNOST VEZOM U RIJALITIJU, a sada jedna od njih RONI SUZE, evo zašto! (VIDEO,FOTO)

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković započele su svoju romansu u rijalitiju “Zadruga”, a njihova ljubav cveta i napolju.
One uživaju u svojoj vezi, ne obraćaju pažnju mišljenja drugih, a sudeći po slikama koje kače na društvene mreže su nikad srećnije.

Međutim, Sanja je objavila fotku na Instagramu na kojoj Matora plače zbog filma, te je tako pokazala kako izgleda kada ne može da zaustavi emocije.
“Buba plače zbog filma”, napisala je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u opisu.

Svete-stock, instagram
The post Sanja i Matora su INTRIGIRALE JAVNOST VEZOM U RIJALITIJU, a sada jedna od njih RONI SUZE, evo zašto! (VIDEO,FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

MATORA U SUZAMA: Ni Sanja nije uspela da je uteši! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 22.Avg.2018, 00:58

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković započele su vezu u rijalitiju “Zadruga”, a njihova ljubav se nastavila i van rijalitija. One uživaju u svojoj vezi, ne obraćaju pažnju na mišljenja drugih, a sudeći prema fotografijama koje kače na Instagram, nikad nisu srećnije bile....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.