Sanja doživela TRANSFER BLAMA kad je Matora progovorila o njenom potencijalnom detetu: PRIHVATIĆU GA KAO DA JE MOJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 08:39

Sanja doživela TRANSFER BLAMA kad je Matora progovorila o njenom potencijalnom detetu: "PRIHVATIĆU GA KAO DA JE MOJE!" (VIDEO)

Spremna je za bebu!

Jovana Tomić Matora je u okviru emisije "Pitanja novinara" odgovorila na situaciju Sanje Stanković i njenu potencijalu trudnoću.

- Ne znam, ludilo mozga, Čorba mi je napravio tegove, da bih mogla da ga nunam. Ovde smo u deficitu sa kondomima, a i sa cuclama, pa će morati da cucla flašu piva. Prihvatiću ga kao da je moje. Videćemo kako će se zvati, rekla je ako dobijemo nekad dete da će biti Lola ili mala Matorela. Najvažnije je da je Car >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moj kum, biću im pri ruci, ja volim decu - rekla je Matora.

- Ja mislim da jeste u blagoslovenom stanju, popravila se, dva parčeta torte u tanjiru. Kad je bila sa mnom, pila je pilule za kontracepciju. Nije mogla da ostane trudna. Svakako nije mogla. A i ja ako ostanem trudna, daću mu ime Lola - dodala je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ko će u nedelju napustiti "Zadrugu" - Teodora Bilanović ili Filip Car?

Choices Teodora Bilanović

Filip Car

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Kristijan NAPUSTIO Zadrugu? Razgovarao sa ADVOKATOM? Čorba otkrio: "Nije na imanju!"

Kristijan NAPUSTIO Zadrugu? Razgovarao sa ADVOKATOM? Čorba otkrio: "Nije na imanju!"

Jovana Tomić Matora Sanja Stanković rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.