Sanja Vučić priznala sve o novom IZABRANIKU: “Zbog bivšeg dečka mi je gorak ukus u ustima”

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 19:25

Sanja Vučić priznala sve o novom IZABRANIKU: “Zbog bivšeg dečka mi je gorak ukus u ustima”

"O partneru nikada nisam pričala ni o našem upoznavanju, ne bih volela ni da se zna za njega"

Pevačica Sanja Vučić je gostovala u emisiji "Chit Chat sa Nemanjom" gde je progovorila o mnogim zanimljivim temama, a ono što je sve zanimalo jeste sve o novom dečku.

Bivša članica grupe "Hurricane" ne krije da je već neko vreme srećno zaljubljena.

O partneru nikada nisam pričala ni o našem upoznavanju. Ne bih volela ni da se zna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za njega. Opekla sam se već jednom u prošlosti, gorak mi je ukus u ustima, zato krijem svoj privatni život. Neka znaju da se zove Nenad, neka znaju i kako izgleda i to je kraj. Šta ima ko da ga gleda, on je samo moj momak - objasnila je Sanja kroz smeh pa objasnila da li joj prijaju komentari da je milionerka.

- Super je postati milionerka na jutjubu. Sa nula očekivanja sam ušla u ceo taj projekat oko albuma, koji je moj prvenac. Eto imala sam sreće da mi se želja ispunila da objavim album. Poslužila me je i sreća u snimanju spotova, što je stvarno super. Na kraju sam uspela da za dva meseca sve snimim i izbacim. Pitala sam se često zašto ja ovo sve sebi radim - rekla je pevačica.

Srbija Danas/Hype/Prenela A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.