Sanja Stanković progovorila o traumi koju je preživela, pa onda OTKRILA DA LI JE RASKINULA SA Matorom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2020, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Stanković progovorila o traumi koju je preživela, pa onda OTKRILA DA LI JE RASKINULA SA Matorom!

Napokon sve priznala!

Bivša zadrugarka Sanja Stanković sinoć je nakon izlaska imala neprijatno iskustvo i to ni manje ni više nego u svojoj zgradi. Naime, ona je u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" otkrila šta joj se zapravo desilo, takođe je pričala o aktuelnim dešavanjima.

Jao, veruj mi, ja sam takve stvari samo na filmovima viđala. I dalje sam u šoku i pod stresom. Vraćala sam se kući, ušla sam u svoju zgradu i pozvala lift. U tom trenutku neki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečko mlad ulazi za mnom koji masturbira i staje na stepenište. Ja koja u tom trenutku razgovaram sa mamom, samo sam izletela iz zgrade. Uplašila sam se jako, nisam ni smela da uđem u lift. Hvala Bogu, naišla je moja komšinica sa dečkom koja me je odvela do stana. Ja ne mogu da verujem šta se meni desilo - rekla jos uvek vidno potrešena Sanja, pa progovorila o navodima da je u vezi sa fudbalerom:

Ne, ne, nemam dečka. Taj fudbaler je moj prijatelj, nisam Jovanu ostavila. Moramo neke stvarčice da rešimo, ali nisam je ostavila, nema raskida - iskrena je bila bivša zadrugrarka.

Sanja je takođe  otkrila i da je u kontaktu sa Jovaninom porodicom, te da će se uskoro videti sa njima, kao i da joj se nastup njene emotivne partnerke i Filipa Đukića veoma dopao:

- Sinoć sam izašla, ali sam njen nastup ispratila i mogu da kažem da su pokidali! - zaključila je zanosna plavuša.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.