Sanja Lazić: Šabana Šaulića najviše poštujem i poslušaću svaki njegov savet

Izvor: Svet, 01.Feb.2015, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Lazić: Šabana Šaulića najviše poštujem i poslušaću svaki njegov savet



Devojka za koju mnogi tvrde da će postati velika zvezda Sanja Lazić, ima podršku od mnogih kolega sa estrade, što mnoge čudi, jer su uglavnom stariji i popularniji pevači uglavnom rezervisani među početnicima.

Međutim, od svih kolega i koleginica koje joj nude pomoć i savete, Sanja najviše poštuje savete Šabana Šaulićem, sa kojim je nedavno nastupala.

“Šabana gledam kao oca i izuzetno ga poštujem i volim i kao čoveka i kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kolegu, ali i kao najveću zvezdu naše estrade.Čast mi je što imam priliku da pevam sa takvim velikanom i trudiću se da ga slušam i ispoštujem sve njuegove savete, jer znam da su dobronamerni”, rekla nam je kratko Sanja.

Inače, Sanju su, zbog pesme koju je snimila, a koju bi za desetak dana trebalo da objavi, prozvali “Crna barbika”, po istoimenoj pesmi, koja će, kako ona tvrdi, postati njena lična karta.


Tekst: Gordana Vasiljević
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.