Sandra Rešić: Od njihove prekoračene brzine, bacili su me metar u kafić!

Izvor: Svet plus, 11.Avg.2022, 10:40

Sandra Rešić: Od njihove prekoračene brzine, bacili su me metar u kafić!

Od njihove prekoračene brzine, bacili su me metar u kafić! Sandra Rešić doživela je saobraćajnu nezgodu u blizini svog doma na Dorćolu. Pevačica se sada oglasila i otkrila u kakvom je stanju nakon nezgode koju je doživela.

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić doživela je saobraćajnu nezgodu na Dorćolu. Njoj je noga u gipsu, ima kragnu na vratu, a povređena joj je i karlica. Ona je objasnila šta se tačno dogodsilo i ko je krivac za nezgodu

Pojedini >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << domaći mediji tvrdili su da je bivša zadrugarka odgovorna za nezgodu, te da je njen sin u istoj povređen fizički i psihički, ali ona je iznela svoju stranu priče, pa je istakla da je ovaj nemili događaj mogao da je košta života.

- Zastala sam par sekundi da vidim da li ima nekog, vidim da nema nikog i samo što sam pustila kočnicu da uđem u Strahinjića Bana, oni me pokose sa preko 100 kilometara na sat. To je apsolutno dokazivo. Došla je saobraćajna policija i ja već sve to rešavam. Dokazivo je i tako što su oni uspeli mene da okrznu u samo prednji desni far. Da sam ja zašla uveliko u Strahinjića Bana, oni bi mene pokosili i ja bih ostala mrtva na mestu. Oni su meni zakačili samo prednji desni far, eto koliko sam ja izašla u Strahinjića Bana. Od njihove prekoračene brzine, oni su mene bacili metar u kafić - objašnjava uznemirena Sandra, te dodaje šta joj se dogodilo:

- Slomila nogu, sj*bala vrat i karlicu. Prvi dan kada su me novinari pozvali, mene su savetovali da odem u Urgentni, ali mene tad od adrenalina i šoka ništa nije bolelo. Primetila sam da ne mogu da stanem na nogu, ali sam pomislila da sam se samo ugruvala. Sutradan odem u bolnicu na Banjici i završim sa gipsom i sa kragonom oko vrata - zaključuje Sandra Rešić, aprenosi Informer.

Fotografiju možete videti OVDE.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.